Sunday, April 7, 2013

St. Ives, Herbal essences, Nutox Oxyfusion, Maybelline Baby Lips Color & Hello Kitty

Hello...bloggers!!!




St. Ives Exfoliating Apricot Body Wash 400ml

cuma ini saja mandian yang betul-betul sesuai dengan saya
tu sebab saya beli lagi
lepas ni tak mau tukar lagi


St. Ives Skin Renewing Collagen Elastin Body Lotion 621ml

Proven to visibly improve 
skin's elasticity for
younger looking skin

pertama kali cuba
mudah-mudahan sesuai
ada banyak jenis lagi
Collagen Elastin juga menambat hati


Herbal essences hello hydration Moisturizing Shampoo & Conditioner
For Dry / Damaged Hair

with a fusion of Orchid & Coconut Milk

pertama kali cuba juga
ramai review produk ni bagus
so, kenapa tidak untuk mencubanya


Maybelline New York Baby Lips Color Lip Balm

6hr moisture and translucent color & shine

Cherry Kiss SPF16

beli sebab ianya Cherry!
hahaha


Hello Kitty Kids Wipes 

Chamomile Scent 

Kids Wipes?
I dont care!
lalala..


OXY Blemish Control wipes

All-time favorite!



Colgate Optic White Mouthwash

cari ubat gigi Colgate Optic White tiada pula
huhuhu...


Nutox Oxyfusion

Supernatural Night Repair 
Parabens Free
BNest Collagen

pencuci muka, penyegar, pelembab dan serum sudah cuba
kali ni nak cuba pula krim malam Nutox Oxyfusion
sekarang saya pengguna Nutox!



Chipsmore Original

lama sudah tak makan chipsmore
hari ni seperti nak makan semula



Magnum Chocolate & Strawberry

nampak saja terus ambil
cari jenis brownie tapi tiada
erm, Chocolate & Strawberry ni rasa biasa saja
setakat ni paling sedap Choco-Cappuccino
coklatnya ada caramel sugar
tambah dengan rasa cappuccinonya
mmm...yum!
tak macam Chocolate & Strawberry ni
coklatnya plain saja


^___^


Apa kata anda? KOMEN je ...

8 comments:

  1. Banyaknye shopping cik panda.

    Lin pki st.ives body wash tu :) wangi~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. ya, wangi kan? cuma St.Ives je sesuai dengan saya. kalau guna yang lain, memang naik jerawat badan.:(

      Delete
  2. wewitt pengguna Nutox..nk join blh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, shu. join la. ada geng. hehehe.. ;)

      Delete
  3. Aida pun ada maybelline baby lips tu. best guna. tapi dia dah hilang rasa nak nangis je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa nak nangis? tak best ke? saya belum guna lagi baby lips tu. harap2 la tak sama macam baby lips yang lama. rasa fragrancenya kuat la.bukan bau tapi rasanya.

      Delete
  4. St. Ives Exfoliating Apricot Body Wash mmg best puteri. sis dh lama x guna. dulu byk kali pkai sbb bau dh la sedap. igt nk guna balik la. skang sis guna lifebuoy. best juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah cuba lifebuoy. lama dah yg warna merah. ok juga sesuai tapi saya suka bau buah atau bau lembut. St.Ives Apricot juga paling sesuai. :)

      Delete