Sunday, April 21, 2013

Haul : BBW Pink Chiffon, VS Pure Seduction Blush, VS Love Mirror, VS Noir Tease

Hello... bloggers!!!

hari tu ada sale Victoria's Secret Bombshell EDP 7.5ml + Love Mirror
tapi dah kena rembat la pula
comel botol VS Bombshell EDP
(pilih botol rupanya...)
huhuhu
asalnya nak beli VS Love Mirror je tapi rasa rugi postage
so, saya beli sekali dengan VS Noir Tease EDP 7.5ml



Victoria's Secret
Noir Tease

Sweet, Vanilla, Fruity, White Floral, Powdery, Aquatic

bagi saya baunya seakan-akan
Juicy Couture Viva La Juicy
cuma ada sikit perbezaan
Noir Tease ada Powdery & Aquatic
manakala Viva La juicy ada Caramel & Citrus


 Victoria's Secret
Love Mirror

comel!






Victoria's Secret
Pure Seduction Blush


akhirnya tercapai juga impian nak miliki Pure Seduction Blush
susahnya nak dapat body mist ni
saya beli dengan seorang seller yang merupakan
seller pertama yang saya beli secara online
hahaha
benda pertama saya beli dengan dia pun body mist
dari Victoria's Secret Pure Seduction
sekarang yang terakhir pun dari
Victoria's Secret Pure Seduction Blush
hehehe


Bath and Body Works
Pink Chiffon
Gift Set

Fruity, Sweet, Woody, Vanilla, Floral

saya beli BBW Pink Chiffon Set ni sebab harganya agak murah
berbanding beli body mistnya sahaja
korg bayangkan la 
1 set ni (88ml/each) RM 60.00
tapi body mist saja (88ml) RM40.00
berbaloi kan?
baunya sungguh sedap!


saya nak stop beli body mist sebab terlalu banyak dah...
ngeee...


^___^


Apa kata anda? KOMEN je ...

25 comments:

  1. wah! best nya... suka betul dia ni collect fragrances! cantik mirror tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat nak sekat la habit kumpul fragrances ni, sab. mirror bentuk love, cantik kan? hehe..:)

      Delete
  2. Alamak! cakap pasal Juicy couture perfume, wiida minat gile viva la fleur. Adui, rasa mcm nak beli je. cuma budget je xde. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viva La Fleur memang wangi. nak full size alahai mahal. Viva La Juicy tu pun belum habis lagi. hehe.. dapat beli mini size je. comel pula mini size. wiida kumpul la, mesti dapat. Juicy Couture punya botol nice tau. hehehe..;)

      Delete
  3. alahai vs..mesti wangiii sangat ni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangi, Siti. BBW pun wangi. hehehe...:)

      Delete
  4. Hai! Kita pon ada cermin tuh. Omel2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah, yay! kita geng. hehe... comel kan cermin tu.;)

      Delete
  5. teringin gak nak try body mist vs tu tapi x tau apa yang best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. smala kt Alya..nk try tp xtau nk start yg mna..

      Delete
    2. boleh tanya saya. wahahah... tapi kena tahu dulu suka scent apa. sweet, floral, fruity, musky atau fresh?:)

      Delete
    3. oohh boleh tanya yeh?hmm..mostly minat bau sweet dan floral..apa puteri cadangkan?

      Delete
    4. boleh... kalau VS saya cadangkan Lost in Fantasy dan Love Spell. banyak lagi tapi Alya cuba dulu dua jenis tu. kalau BBW pula Sweet Pea, Pink Chiffon dan Secret Wonderland. ;)

      Delete
    5. okay..takpe nanti singgah kedai VS test dulu best ke tak baunya...BBW tu ada kat mana yek?mcm pernah tgk tapi x ingat kat mana...

      Delete
    6. better test dulu kalau ke kedai VS. nanti citarasa tak sama susah juga kan? kalau BBW, Alya check stok di fb Redjambu Store. setakat ni dia je yang jual BBW harga murah. hehe... :)

      Delete
    7. itulah kan..takpe2 nanti pergi check..thanks 4 the info ya.

      Delete
  6. BBW Pink Chiffon tu my favorite scent! Sedap sangat bau dia. Worth it sgt you beli the whole set :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada tengok video Ayeen. Pink Chiffon dalam October 2012 Favorites kan? hehe... memang sedap baunya. mula-mula ingatkan tak sedap. ye la mana dapat test baunya sebab ada seller lain jual murah body mist RM28/each tapi saya tak beli. bila 1 set ni kena jual RM60 berbanding 1 botol saja RM40, terus saya beli tanpa fikir panjang.haha..:)

      Delete
  7. mane puteri beli set pink chiffon tu? namanya pn dh sedap. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya beli tempat kita beli BBW candle. hehe..

      Delete
    2. oh..perfume sense ek puteri. tp dia bawa satu2 je

      Delete
    3. ya. RM60 untuk 1 set. kalau body mist ja RM40. hehe..

      Delete
  8. sis x cukup lg body mist. nk beli kt redjambu x tau dh restock ke blum. kt dia je murah body mist. yg lin jual rm40. mak sis dh tegur bape byk perfume ko nk beli. huhu. sbb minatkan. sis pn dh berhenti beli kosmetik, sbb byk abis duit. beli pn satu2 jenis je. jd skang time utk beli perfume lak.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Redjambu je jual BBW body mist murah. hari tu nak beli Pink Chiffon di sana tapi sold out. saya nak stop beli makeup dan perfume tapi agak sukar la. hahaha.. padahal makeup tu tak semua dan tak selalu pakai. perfume ok sikit boleh pakai di rumah.:)

      Delete
  9. Extremely effective blogging......
    Internet Marketing Techniques That Really Work for any business growth http://johnphanchalad.net

    ReplyDelete