Sunday, April 28, 2013

McD Hello Kitty Hamburglar, Hello Kitty Pretty Peony Cosmetic Bag & Maybelline Clear Smooth B.B Stick

Hello... bloggers!!!

Origami
Hello Kitty



 Hamburglar X Hello Kitty

eksklusif dengan box McD
sangat comel tau!

saya nak kumpul kesemuanya!
hehehe...


Watsons


Hello Kitty
Pretty Peony
Cosmetic Bag

no flash



with flash



inside


Hello Kitty
Chain


Original ok!

sekarang saya dah ada kosmetik bag
yay!

Harga : RM27.54
Di mana? : Watsons


Maybelline
Clear Smooth
B.B Stick





dah lama nak cuba
Maybelline Clear Smooth
Shine Free
Clear Stick 
ni tapi asyik tangguh je
bila tengok review dari lin
terus terasa nak cuba sendiri
terpengaruh sebab sesuai untuk kulit berminyak
harap-harap la ok
tak sabar nak cuba esok

ada dua jenis 
01 Fresh dan 02 Natural
with SPF 21 PA+++

Harga : RM22.41
Di mana? : Watsons


^___^


Apa kata anda? KOMEN je ...

18 comments:

  1. ahhhh ahhhhhhhhhh comelnya beg tu! nak jugak nak jugak!! kenapa mempengaruhi saya wahhhhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tidak! hehehe... memang comel. boleh muat banyak benda. lepas tu Hello Kitty Chain tu boleh guna untuk dijadikan aksesori handphone.;)

      Delete
  2. saya pun nak beli gak lah patung hello kitty tu. hehe...

    ReplyDelete
  3. sy bru nk infrom awk psl mc d hello kitty tu..awk dh bli pun..hehe..nnt review Maybelline bb stick tu eh..rmai ckp ok..sblum ni sy pkai yg mousse tu msti naik jerwt lps tu..dh serik nk try bb cream Maybelline..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 25 May lagi saya dah beli. awalkan? hehe.. takut habis. b.b stick memang best. nanti saya buat review.;)

      Delete
  4. Please do a review on that BB stick. Btw, yg hello kitty tu pun wiida nak beli aritu, then tak jadi..sbb nak beli yg purple hello kitty. so comey!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya buat review pasal Maybelline B.B Stick. kenapa tak beli Hamburglar? kumpul semua mesti comel. ini mesti wiida peminat warna purple kan? jangan lupa 2 Mei, Grimace yang wiida nak tu. hehe..;)

      Delete
  5. assalamualaikum,i've nominate you for The Liebster Award do stop by my blog and hope you would participate:)

    http://stalktosee.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. nanti saya singgah yea.. thank you.;)

      Delete
  6. Puteri, comelnye beg hello kitty tuuuu!!! Beli kt booth hello kitty dlm watson ke? Sarah x perasan pn beg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel sangat, sis. saya nampak terus teruja. lepas tu terus rembat. di sini tiada booth Hello Kitty dalam Watsons. memang ada dalam Watsons. hehe..

      Delete
  7. Hello kitty hamburglar tu comel sgt. sis pn dh beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. yay! kita geng. comel kan Hamburglar Hello Kitty.;)

      Delete
  8. I got intrested urs hello kitty Hamburglar, can we use hp contact? Is easly & fastly to me..use wechat, whatapps or sms.
    my contact number, 016-5897515

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, Isabella. Hello Kitty Hamburglar is not for sale. sorry.:(

      Delete