Tuesday, October 8, 2013

MySale : Bourjois RM24 - RM35 & L.A Girl Cosmetics RM10 - RM15

Hello... bloggers!!!

Pernah dengar tak website MYSALE?

Mari sini saya nak beritahu.


Mengenai MySale

MySale is a leading members-only online shopping club in Malaysia and the doorway to affordable designer fashion.

MySale ni merupakan sebuah laman web yang dikendalikan oleh
Ozsale Pty Limited ( ABN 11 118 610 987 ), sebuah syarikat yang
berdaftar di Australia. Ahli MySale boleh menikmati penjimatan sehingga 80%
untuk wanita, lelaki, kanak-kanak, aksesori, produk kecantikan dan
peralatan rumah yang berjenama.


Bagaimana is berfungsi? :

- Ahli MySale menerima pemberitahuan jualan setiap pagi.

- Jualan baru diadakan setiap hari, tujuh hari seminggu. Jualan bermula setiap pagi dan biasanya berjalan selama 2 hingga 3 hari.

- 60% biasanya dijual dalam masa 48 jam pertama. Dapatkan secepat mungkin untuk mengelakkan kehabisan.

- Jualan hilang dari laman web ini apabila masa tamat.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kadar penghantaran cuma RM25.00.
Saya ada cadangan, kalau nak kos penghantaran murah, boleh berpakat
dengan kawan-kawan untuk membeli. Paling minimum 5 orang ke..
So, bayar RM5.00 sahaja. Tapi jangan lupa pula tambah RM10.00 untuk
kawan anda tu pos barang anda. Di situ korang boleh jimat RM10.00 dah.

Barang yang di order tu dijangka sampai dalam seminggu dari US / UK. Maknanya
korang kena bersabar la yea.

Ada banyak barang berjenama seperti MAC, Juicy Couture, DKNY, NIKE,
Adidas, Esprit, Victoria's Secret, Stage, Gucci dan banyak lagi.

Sekarang ada sale Bourjois dan L.A Girl. Barang lain pun ada tapi
yang menarik dan murah bagi saya dua tu la. Hehe.
Bourjois harga bermula RM24.00 - RM35.00 saja. Manakala L.A Girl
pula serendah RM10.00 - RM15.00. Wow!

Kalau berminat nak beli Bourjois dan L.A Girl, email saya ok?
Boleh kongsi shipping. Sale tu tak lama, sampai Jumaat ni saja.

Sebelum cuci mata tengok barang branded, kena daftar dulu di link ni : MySale
Hanya ahli MySale saja boleh mengakses. 



100% AUTHENTIC BRANDS


Happy Shopping!


^___^


Apa kata anda? KOMEN je ...

12 comments:

  1. teringin nak beli something kat mysale ni tapi malangnya saya tak pakai kad kredit so tak bolehlah nak beli apa2.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la. saya pun tak guna kad kredit. Kalau nak, kita join Nabilah. Tapi macam dia dah place order la Bourjois & LA Girl semalam. Nanti ada MAC sale. Kalau ada yang best, jom join! email saya ok? :)

      Delete
    2. ok je... itupun kalau ada yg saya nak la... kdg2 ada sale tapi benda yg ditunjuk tak menarik minat saya pulak...

      Delete
    3. Betul tu. Ada pula yang menarik tapi mahal sangat. Haha. :D

      Delete
    4. saya dah tgk sale mac tu, x byk pilihan sgt pun..

      Delete
    5. Ya, betul tu. Rasa kecewa sikit. Harga pun macam lebih kurang je dari kaunter MAC. Huhu. :(

      Delete
  2. Puteri Panda n Alya - joinla beli dgn Nabilah http://beautandthebeast.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang join Nabilah, Shu. Ni la nak tolong cari orang. Ramai baru best. Boleh dapat shipping murah. Gara-gara MAC, saya tak jadi beli Bourjois & LA Girl. Nak simpan duit untuk MAC. Hehe. :D

      Delete
  3. Salam sis, sy pun rajin belek website my.sale... Tp x penah beli lg. anyway ms membelek2, ade few times sy terperasan brg dia x authentic pun. Contoh mcm dress2, sebijik dress from korea style yg byk jual kat ig n fb. Pusat pemborong klang pun ade jugak... Just nak bg info u guys to be careful okeh. Take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, Qalesha. Saya baru sekali beli di MySale. So far barang saya beli tu original (blusher). Kalau pakaian tak pasti la pula. Hehe. Anyway, terima kasih sebab bagi info. (^-^)"

      Delete
  4. skrang bleh transfer frm online banking dah. i'm so happy bleh shopping kat mysale dah beli beg jenama mmg murah tp kualiti x pasti sbb blom smpi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, memang boleh guna online banking dah. Saya pernah beli masa mysale pembelian 2nd, 3rd & +++ free shipping. Pembelian pertama je bayar shipping. Sekarang ni dengar2 mysale naik harga dan tiada lagi pembelian 2nd & seterusnya tu free shipping. Huhu. Sedih. :(

      Delete