Monday, October 28, 2013

Giveaway Prize : Catrice Cosmetics

Hello... bloggers!!!

Beberapa minggu yang lalu saya dah dapat
hadiah Giveaway dari My Sweetest Sista Fatimah, thank you, sis! Muah..
Don't forget to follow her awesome blog ok!

Sebenarnya saya tak sangka boleh menang.
Saya tak menaruh harapan sangat.
Kemenangan ini adalah rezeki Allah SWT. Alhamdulillah.

Bila dapat tahu nama pemenang dah diumumkan, saya tak check pun.
Selepas sehari ke atau dua hari kemudian baru buka blog.
Mata tertumpu pada nama pemenang terus melonjak kegembiraan!

Saya dapat hadiah jauh dari luar Malaysia iaitu dari Holland (kalau tak silap).
Siapa tak teruja kan? Weehooo...
Saya dapat 3 eyeshadow dan 1 colour lip balm dari brand Catrice Cosmetics.

Sejujurnya saya tak pernah dengar brand Catrice Cosmetics ni.
Walaupun tak pernah dengar tapi saya suka sangat.
Tak sabar nak cuba nanti!



Dah berminggu dalam tangan tapi masih belum buka.
Rasa sayang nak sentuh eyesahdow macam 3D tu. Hehehe.
Tekaan saya tepat memang 3D pun setelah saya baca websitenya hari ni.



I love it so much!
Sedih sikit sebab satu tu retak semasa shipping.
Walaupun hadiah giveaway tu free tapi tetap sedih. T_T

But, nevermind la. I'm ok now! 

Nak saya swatch tak?
Kalau nak, komen ' YA ' pada ruangan komen di bawah.
Nak tengok juga ada ke yang berminat. Hehe.



^___^



Apa kata anda? KOMEN je ...

8 comments:

  1. Tahniah puteri! Ya, nk puteri bt swatch. hehe

    ReplyDelete
  2. wewittt! tahniah awk..mstila YA!

    ReplyDelete
  3. Congratulation! :)

    Check out my blog. http://biha-blogger-cafe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. tahniah...must swacth...!!!!:)

    ReplyDelete