Thursday, May 30, 2013

#2 : Wishlist Wednesday

Hello... bloggers!!!



yeah, I know it! It's thursday now but actually I created on wednesday.
so, automatically wednesday. haha.. please ignore it.


1. Juicy Couture Royal Crown Velour Daydreamer

Hands down, our Velour Daydreamer is a Juicy-girl fave. It's roomy
with cinched bow-adorned sides and a ton of pockets. Zip closure. Interior 
zip pocket. Exterior cell phone compartment. Side pockets. Hanging
pave heart charm.

Material : Cotton / Poly
Color : Dark Cobalt
Imported

12.6" L x 7.1" W x 11' H
Handle drop 10.25"
Handle length 19.1"


Juicy Couture antara jenama kegemaran saya
terutamanya handbag. sudah lama saya nak miliki handbag
Juicy Couture. designnya sangat trendy dan feminin.
benda pertama yang saya miliki dari Juicy Couture ialah
perfume Juicy Couture Viva La Juicy. Mac lalu, saya tak
sempat nak pergi Juicy Couture di Pavilion. I'm very sad didn't go there.
I was rushing that time. sob sob


2. Lanvin Marry Me!

Marry Me is a duo of exceptional ingredients, the sparkling
freshness of Tunisian bitter orange and the sensuality of
sambac jasmine.

Lanvin Marry Me! merupakan perfume nombor 1 kegemaran saya.
pertama kali hidu saya sudah jatuh cinta dengan baunya.
pada pendapat saya baunya menggambarkan namanya iaitu Marry Me!
ahh.. I think it's brilliant!


3. Sigma Mrs. Bunny Essential Kit 

The Sigma Beauty Mrs. Bunny Essential Kit was specially
designed to deliver a perfect makeup application. This kit contains 
twelve brushes from our best-selling Essential kit that utilize the
Sigmax HD filament. The brushes come in an innovative and
functional container that turns into two brush holders to keep you
stylish, organized and vegan-friendly! 

berus paling comel yang pernah saya tengok. bila la agaknya 
saya dapat memiliki berus comel ini? hew hew


4. Maybelline Dream Bouncy Blush

Now, blush has bounce!
Revolutionary powder-gel formula.

blush yang unik. tekstur yang boleh melantun kembali semula
ke bentuk asal setelah ditekan. menarik bukan?


5. Maybelline One by One Waterproof Mascara

Finally, bold without the bulk! Waterproof,
instant clump-free volume the lash catcher brush catches,
coats and declumps.

I love mascara. bila tak pakai rasa ada sesuatu yang kurang.
banyak review mengatakan mascara one by one ni best.
ia membuatkan bulu mata kelihatan sehelai demi sehelai melentik
seperti tidak menggunakan mascara. wow!


What is your wishlist?

Do share with me. Leave the link below and I will check later.


^___^


Apa kata anda? KOMEN je ...

8 comments:

  1. Saya pun teringin nak beli Sigma brushes tu. Comel tapi mahal sangat. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena menabung lebih lagi la jawabnya. hehe..

      Delete
  2. beg Juicy Couture tu cun! sy pun suka dsgn yg trendy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cun kan? dah lama nak. pegi pavilion hari tu tak sangka ada Juicy Couture. sedih tak sempat nak tengok2 barang di sana. huhu..

      Delete
  3. blogwalking...
    jmput follow blog sy nnt =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, zeera. terima kasih sebab sudi singgah sini.:)

      Delete
  4. yg sigma bunny collection tu dh xde yg pink handle... :( dia dh tukar pada yg ni, biru n silver handle... xberkesempatan nk beli.. harga pn naik.. huwaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la saya check dah takde sigma bunny pink. ingatkan salah tengok ke apa. rupanya ada sigma bunny pink. sab beli sigma apa? saya nampak warna hitam. mr.bunny ke? hehe.. jangan lupa review tau.;)

      Delete