Saturday, March 9, 2013

Modbox : February 2013

Hello...bloggers!!!

Modbox edisi Februari 2013
merupakan Modbox ketiga saya
bulan 2 lagi dah dapat cuma baru
hari ni nak update
kali ni agak best juga produknya


Modbox


reben merah dan ada sticker modbox



ini rupanya semasa buka
teratur dan semua dalam keadaan yang baik
kotaknya pun ok tak kemek

 SHAiRE
LONDON

saya sudah lama nak cuba 'dry shampoo' dan nak juga tahu 
macamna nak guna
hehe...

Penyegar dan Pewangi Rambut Sutera Klasik, 60ml

menyegar, mewangi, memelihara rambut dan kulit kepala
tanpa penggunaan air pada bila-bila masa dan di mana jua serta menjadikan
rambut berbau harum, segar dan berseri.

diperbuat daripada Rumpai Laut Perang Malaysia dari Perairan Semporna, Sabah
Vitamin B5, Minyak Kelapa Dara, Daun Inai dan Esen Bunga Raya.

Kelebihan :

- membersihkan rambut berminyak
- bertindak sebagai tonik yang dapat merawat,
menguatkan dan memperbaiki akar rambut
- menghilangkan kegatalan kulit kepala akibat berpeluh
- mencegah daripada kekeringan rambut
- mencegah daripada kelemumur
- membantu menggalakkan pertumbuhan rambut
- menghilangkan dan menyerap bau rambut yang kurang menyenangkan
akibat perpeluhan, asap rokok dan persekitaran yang kurang menyenangkan
seperti di restoran, asap kereta dan sebagainya.


Sesuai digunakan oleh :

- Pemakai Hijab (bertudung)
- Dewasa atau kanak-kanak


Cara Penggunaan : 

Semburkan ke seluruh rambut dan ratakan dengan jari
ke seluruh kepala. guna 2x atau lebih dalam sehari mengikut keperluan.


RM35.90 (60ml)
[Full Size]


essence

essence
eyeshadow smokey eyes set (04 Show Off)

smokey eyes just got easier!
This handy set comes with a cream eyeliner that can be used
as a base, a powder eyeshadow plus a dual-ended applicator.


saya tertarik dengan produk essence
edisi the twilight saga : breaking dawn
tapi tiada jual di Malaysia
 sobsob~~


RM11.90 (3g)
[Full Size]



essence
XXXL Nudes Lipgloss (05 Forever Rose)

The ultimate shine for your lips!
keep your lips shimmery and moisturised with Vitamin E
and Panthenol without leaving behind a sticky feeling.

RM9.90 (5ml)
[Full Size]


 Perkins

Perkins Nail Wrap is a super easy way to sport
glamorous nails in an instant 
just peel, apply and file!

RM39.90 (20 strips)
per pack
[Full Size]


Juice Beauty

Blemish Clearing Serum

melt those blemishes away with this organic
fruit acid-based serum. this powerful organic formula
heals while hydrating to purify pores, lighten scarring and soothe irritation.


RM185 (50ml)


Harga : RM19.00 (exclude postage)



^___^

Apa kata anda? KOMEN je ...

2 comments:

  1. Puteri modbox ni guna kad kredit atau cash deposit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 pun boleh. saya guna online banking. :)

      Delete