Saturday, January 19, 2013

Haul : Escada, Lanvin, Givenchy, Bath and Body Works, Victoria's Secret & Davidoff

Hello... bloggers!!!

saya nak share perfume terbaru kegemaran saya
pertama kali hidu
fuh! terus jatuh cinta!
baunya sungguh sedap
memang kena dengan citarasa saya
nak tahu tak?


perfume tu adalah

Marry Me! by Lanvin

A perfume that sparkles with emotion and
femininity where Bitter Orange meets the
fruity softness of Peach.

At the heart of the fragrance, Sambac
Jasmine and Magnolia bloom in the warmth 
of Amber and Musk.

Marry Me! Passion of the first days, a
moment of tenderness, the promise of a 
love story...

seriously, sangat sedap baunya
tinggal sikit dah saya guna vial tu
mulanya saya nak beli Marry Me! mini tapi masa tu
sudah tidak sabar nak hidu
ange ou demon le secret elixir
by Givenchy Paris
dan Jeanne by Lanvin
kalau la tunggu sudah tentu ada koleksi 
Marry Me! mini sekarang

tapi dua-dua bau best
ange ou demon le secret elixir maybe akan 
jadi perfume ketiga fav saya
baunya sangat sensual
sedap!

vial Marry Me! tu saya dapat free
sebab akak seller tu nak bagi free
mula-mula terkejut juga
saya tanya la apa yang ada
ada vial Marry Me!
saya pilih la itu
tidak sangka baunya sangat superb!

sekarang ni tengah dua hati
actually, nak beli perfume Flower Princess by Vera Wang
di Metrojaya, malangnya habis
then, nak beli Preppy Princess by Vera Wang tapi
berat hati antara Preppy Princess atau Marry Me!
we'll see, apa saya akan pilih nanti

Especially Escada

saya obses dengan perfume Especially Escada
tidak cukup beli full size
beli lotion, solid perfume dan vial lagi
vial tu pula bukan satu
sampai 4 vials termasuk 1 tu jenis 
Especially Escada Delicate Notes
shower gel lagi belum
hihihi
dalam gambar tu jenis mini
cute kan?

Bath and Body Works

Winter Candy Apple
sweet & fruity

 love love love
floral, fruity & musky
memang fresh
sedap!

Victoria's Secret
Secret Garden

Pure Seduction Midnight Hydrating Body Lotion 250ml 

 Love Spell Hydrating Body Lotion 50ml







Apa kata anda? KOMEN je ...

2 comments:

  1. kite pun suka Especially Escada...;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih infonya gan, mantabbbsss.
    Ditunggu postingan lainnya.

    Gema Parfum :
    Escada Parfum.

    ----------

    ReplyDelete