Friday, December 27, 2013

Maybelline Electro Baby Lips Strike A Rose & Berry Bomb

Hello... bloggers!!!

Alhamdulillah, kebanyakkan wishlist saya tercapai juga pada tahun 2013.
Sebut pasal wishlist lama pula tak update wishlist terbaru. Hihi.
Kali ni nak share benda yang saya nak sangat sejak dulu lagi. 1 of my wishlist juga.


Maybelline Electro Baby Lips

With Shea Butter & Vitamin E

8Hr Moisture



Strike A Rose (95)



Made in USA


88% HAD SMOOTHER LIPS*

82% HAD LESS DRY LIPS

70% HAD SUPPLER LIPS*

83% HAD BETTER-LOOKING LIPS*

*Based on panelists' self evaluation after 1 week



Packaging yang menarik!



Bau sweet bubblegum



Sheer hot pink rose



Berry Bomb (80)


Made in USA



88% HAD SMOOTHER LIPS*

82% HAD LESS DRY LIPS

70% HAD SUPPLER LIPS*

83% HAD BETTER-LOOKING LIPS*

*Based on panelists' self evaluation after 1 week




Suka packaging macam ni!



Bau blueberi + anggur



Sheer berry purple





Keseluruhan : Saya suka packagingnya sebab memang saya nanti-nantikan
packaging macam tu. Jenis sheer tapi ada warna. Bau sedap.
Sangat moist dan tiada rasa pelik.

Rating : 10/10

Adakah saya akan membelinya lagi? : Ya! tapi jenis lain seperti Melon Mania, Coral Crush, Oh! Orange! & banyak lagi.

Harga : RM24/each

Di mana? : Strawberry-Tags




Happy shopping!!! 




Apa kata anda? KOMEN je ...

8 comments:

  1. wah! lawa nye! wiida nak beli, tp tgh saving. ahaha. btw, texture baby lips ni ada beza ngn baby lips kat malaysia tak? just asking sbb ada org kata texture dia berbeza. tak tau betul ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli la, Wiida. Hehehe... Ada beza. Baby Lips USA tekstur ringan sangat macam air. Tak melekit. Kalau Baby Lips Asia, lama-lama akan rasa melekit sikit. Lepas tu paling tak tahan Baby Lips Asia mostly ada rasa 'pelik'. Macam rasa termakan 'fragrance'. Lebih kurang macam tu la. Baby Lips Asia cuma versi Pink Glow je tiada rasa pelik. Syukur sangat Baby Lips USA tiada rasa pelik. :)

      Delete
  2. cantikla la packaging dia.. warna hitam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan... Selain warna hitam lagi cantik. :)

      Delete
  3. menarik! bilala nk bw msuk msia ni..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Memang cun! Beli tau... nak tengok Sarah review sebab saya suka baca kalau Sarah yang review. Hehe. :)

      Delete