Monday, April 20, 2015

Washi Tape / Masking Tape

Hello... bloggers!!!

Lamanya x update blog ni.
Nak kata xde masa, ada je.
I'm still here ok!
Suka baca, komen n balas klu ada yg komen.
Tu la kerja aku setiap kali terasa nak tgk blog.


Perhatian! 

Aku nak umumkan yg aku ada hobi baru.
X la baru sgt pun sebenarnya coz sblm ni pernah juga buat
cuma dulu benda yg aku maksudkan tu xde lg kat Malaysia.

Hobi baru aku tu --> kumpul 'Washi Tape'.
Masking Tape pun dia jg cuma ada beza sikit kot.
Ala, x kisah la. Bagi yg noob ni sama je.
Aku bukan pro nak explain kat korg.
Klu nak tahu apa benda tu sila la Google.
Jangan malas k.

**xpe la aku b'murah hati letak gambar d atas! wekkk..
Gambar tu antara washi koleksi aku. Tayang sikit jew!

Mula t'jebak dari blogger terkenal, Sabrina Tajudin.
Oh my! Dia mmg betul2 buat org sekeliling t'goda.
Mula2 planner, lepas tu washi.

Actually, bab planner tu mmg minat sejak sekolah lagi.
Aku suka kumpul diary/planner n sticker!
Cuma washi je baru nak jadi hobi.
Dulu mana la ada washi bagai.
Dulu ada sticker tp x menarik sgt mcm skrg ni.

Washi tu mmg betul2 m'goda!
I tell u...
Beli sekali, trs nak lagi n lagi.
Jadi addict pula.

Bila makeup skrg ni da mahal, niat nak saving!
Menjadi juga la tp sekejap je. Huhu.
Now, duit habis ke washi, planner n sticker pula.
Nangisssss...


Ok, tu je la aku nak share dgn korg.



Until next time ~~



Apa kata anda? KOMEN je ...

2 comments:

  1. samelah kita... dah pernah beli tape tu tapi dulu konon nak decorate utk bento (bento lah sangat) tapi bila tgk org decorate planner tu jadi mcm best pulak.. planner pun sama gak.. dah pernah beli dulu tapi tak seaktif mcm sekarang... wakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best main deco ni kan. Kadang boleh hilangkan tension. Planner tu jadi hiasan je. Kihkih.

      Delete