Friday, August 17, 2012

Hello Kitty Parisienne Eyeshadow & Blush Palette

Hello... bloggers!!!

sambungan dari entri tadi. hari ni saya dapat 2 parcel lagi. satu ni one of my wishlist juga. hah, nama pun wishlist, mesti la banyak kan? orait, let me introduce....


Hello Kitty Parisienne Eyeshadow & Blush Palette


tadaaa......











the packaging

blue ribbon

cute!



blue pearl, cream(shimmer), purple(matte), brown(shimmer)




pink(shimmer)


this is why i'm bought this palette


pretty blusher!




Made in USA


Product : Hello Kitty Parisienne Eyeshadow & Blush Palette
Price : RM94
Where? : Retail Paradise
**she buy directly from Sephora website
My Comments : cute packaging, no brush but awesome pink blusher!
My Rating : 10/10



 sebenarnya nak beli Hello Kitty Mon Amour Brush Set tetapi sold out. menyesal lambat beli. hm.. yang ada sekarang pun tinggal yang terrr...sangat la mahal. then, saya berfikir lagi samada nak Hello Kitty Parisienne Eyeshadow & Blush Palette atau Hello Kitty Shimmering Powder & Eyeshadow Palette. bila saya dah muak tengok & baca review para bloggers coz dah banyak kali tengok sampai berhari-hari, so saya pilih Hello Kitty Parisienne Eyeshadow & Blush Palette. 


I'm happy with my choice!


to be continue...




Apa kata anda? KOMEN je ...

8 comments:

  1. wahh..Puteri dh beli dh palette ni. nice. tp sis x bole beli, yg ada pun x abis. teringin gak nk beli Hello Kitty Mon Amour Brush Set tu. comel kan. Puteri tau x RM berapa set berus tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg puas hati beli palette ni sbb blushernya superb! sbnrnya saya x prnh pakai blusher if hari2 biasa. percaya tak? hahaha... time raya je pakai tu pun tgk keadaan. koleksi blusher pun satu je l'oreal tu pun mak punya saya ambil. hehe... saya mmg fall in love dgn blusher Hello
      Kitty tu. very2 nice. mmg comel Hello Kitty Mon Amour Brush Set tu tp malangnya not in stock kat sephora. sedihnya. T___T . harga brush set tu dlm RM140 kat retail paradise.

      Delete
    2. haha. tu la, blusher mmg x pakai sgt. tp bila dpt yg ngam mesti suka nk pakai kn. RM 140 tu murah tu, sbb set kan. comel, cantik, siap ade bekas pula tu. Klu stippling brush dari M.A.C beli satu je dh RM180. Gila x gilanya.hehe. mahal sbb jenama je, terasa dipermainkan. dh la packaging plastik je. so sad

      Delete
    3. betul tu. dpt yg ngam confirm tu je d pakai. hehe.. a'ah, RM140 tu kira murah. saya paling suka bekasnya, cute sgt2. tp sedih sgt dah xda stok. harap2 la sephora restock lg. satu brush MAC je dah RM180? gulp! x berbaloi lebih2 lg cover plastik je. huhu.. RM180 tu boleh beli byk benda lagi.

      Delete
  2. Replies
    1. geram tengok kan? if saya guna, saya b'hati2 nak buka & letak. wakakaka... kelakar pula rasanya. maklum la takut rosak. heee...i'm surprised with purple matte color. amazing! ingat jenis matte ni x best & x cantik. slalu guna yg ada shimmer je. tgk review bloggers pun mcm biasa2 je tp bila sndiri pakai bru tahu hasilnya. hehe..

      Delete