Sunday, March 4, 2012

Dompet, purse, wallet

Hello...bloggers!!!

hari ni i nak citer pasal dompet. er...atau purse? whatever la.. i ada beli 1 dompet ni last year kalau x silap..harga ada mahal sikit tapi i x kisah sebab dompet tu cantik. warna hitam + pink. gabungan yang cantik gitu. i beli kat my fav outlet. 1st time beli dompet coz selalu kat sana beli kasut atau sandal ja. apa yang buat i sakit hati...kualiti dompet t'sebut. sangat2 x b'baloi dengan harga. saya sangat2 kecewa. LOL..tiba2 p'gunaan perkataan diri saya la pula. haha..sejak itu, i x lagi mahu beli dompet dari sana w/pun banyak cantik2 & murah sekarang coz ada SALE.


2 Mac lalu, i beli purse di Parkson 1B. mr.BF temankan pilih. i pergi area F.Timber ka apa.. lupa la nama apa..ada gak yang b'kenan tapi nak b'fikir lagi sebab mr.BF cakap x cantik. aikk...siapa yang nak pakai sebenarnya ni??? hehe... harga dalam RM39.90 gitu. dalam kelam kabut nak pilih sebab nak balik cepat. mr.BF tiba2 panggil, "sayang...". i toleh, mr.BF panggil suruh pergi ke tempat dia dan tunjukkan purse2 yang dia rasa ok. tengok area POLO. tengok harga, WOW! mahal ok! bukan x mampu cuma dah serik. kalau i nak yang mahal juga, i akan pilih brand GUESS coz POLO t'lalu simple dan kebanyakkan designnya untuk datin2 or babu2(makcik). hee.. cari punya cari, t'jumpa yang murah. RM30.00 sahaja after 50%. POLO gak tapi x sure la POLO yang betul POLO atau mix sebab namanya Benedetti POLO Creations.



This is my new purse


Bye...



Apa kata anda? KOMEN je ...

1 comment: